Är det dyrt att ringa eljouren?

Det är naturligtvis en berättigad fråga och svaret är att det är ganska dyrt. I de fall då du verkligen måste kontakta el-jour stockholm är det dock oftast värt varenda krona. Det händer nämligen att olyckan är framme och att elen av olika anledningar kortsluter sig.

Viktig information
I dagens informationssamhälle kan det kännas överflödigt att leta upp nummer till exempelvis avloppsjouren och eljouren om det skulle inträffa något oväntat. Det kan dock vara bra att planera för oväntade händelser på samma sätt som du behöver kunna klara dig en vecka utan tillgång till affärer, el eller vatten i händelse av krig eller kris. Det är med andra ord ganska förutseende och smart att kolla upp närmaste eljour, var de håller till och vilka priser som gäller. I många fall är det så att de har avtal med lokala elektriker, vilket kan spara dig både tid och pengar. I händel

Elektriker

se av en riktig olycka när det gäller elen kan det vara bra att ha numret nedskrivet med tanke på att mobilen inte kan laddas om du inte har tillgång till el.

Jour varje dag
Det kan kännas riktigt tryggt att veta att oavsett vilken dag eller tid på dygnet finns det hjälp att få av en behörig elektriker. Eljouren svarar direkt och har en elektriker på plats så fort som möjligt för att ta reda på vad som har hänt med ditt system för att på bästa möjliga sätt hjälpa dig att komma tillrätta med problemet. Ibland är behovet akut men inte så akut att du behöver hjälp där och då. Då kan du avtala med eljouren att de skickar ut en elektriker under ordinarie tid istället vilket gör det billigare för dig som kund.

Oförutsedda händelser
Även om händelsen inte är planerad vet de allra flesta elektriker hur de ska felsöka platsen för att hitta orsaken till varför din villa är strömlös. Ibland är lösningen enkel och det krävs ett byte av en säkring. I andra fall kan problemet visa sig vara mer svårlöst och kräva mer än en elektriker. Som kund kan du dock vara säker på att du får den bästa möjliga servicen. En hel del eljourer har dessutom nöjdhetsgaranti, vilket betyder att de följer upp tills ärendet är helt löst oavsett tid på dygnet.

Priser
Som kund kan du tydligt se vad eljoursbesöket kan komma att kosta dig redan innan du ringer. Har du inte möjlighet att kolla upp det på förhand kan du trösta dig med att det finns schabloner för allt. Timpriser, påslag för verktyg och speciella material. Det är inte gratis, men det finns hjälp att få oavsett när på dygnet elen krisar.